Povestea blitzkrieg 2019

În urma confruntărilor sângeroase de anul trecut Alianța Armata câștiga controlul asupra Metropolei Valhalla. Aceasta devine centrul de comanda al Armatei sub conducerea Generalului Nick și Comandantului Sam-urai. Generalul Nick este un strateg deosebit care pune pe primul loc siguranța șbunăstarea oamenilor aflați sub comanda sa. Japonez de origine, Comandantul Samuraicompensează prin determinarea de care dă dovadă și prin cruzimea față de inamic.  

Înfrântă, Hoarda Rebelăse retrage în munți. La conducerea acesteia vine Generalul Profetu șComandantul JenuFost agent secret SSI (Serviciile Secrete Internaționale)generalul își dorește doborârea regimului instaurat de Alianța ArmatăNe amintim cu tristețe de faptul că soția generalului a fost executată de Alianța Armată pentru că ajuta oamenii săraci de la periferia Metropolei Valhalla. Comandantul Jenu este cunoscut pentru lipsa de diplomațieÎn viziunea lui singura soluție de rezolvare a problemelor este războiul. 

Dezamăgit de faptul că nu a ajuns la conducerea Alianței Armate, Crazy Bullet împreună cu o mână de oameni dezerteazăAstfel ia naștere S.D.F. Solution Inc., o grupare formată din mercenari care au un singur scop, să se îmbogățească. În mod natural la conducerea sa ajunge Crazy Bullet, personaj lipsit de scrupule care este dispus să-și sacrifice toți oamenii aflați sub comanda sa pentru a-și atinge scopul. Acesta personaj foarte “alunecos” este obsedat de putere, război și bani 

În Iulie 2170 se negociază semnarea unui acord temporar de pace între armată șrebeliAcest lucru nu este de acceptat pentru Crazy Bullet, pacea nu este “profitabilă pentru acesta. Fără ezitare acesta ia decizia de aucide pe fiul generalului armatei șînscenează totul pentru ca asasinatul să pară executat de un spion al Hoardei Rebele. 

Scroll to Top